software

Artsen, hoorcentra en overige gezondheidsdiensten hebben een belangrijke rol te vervullen in het voorkomen van lawaaislechthorendheid. Om deze reden stellen we onze unieke HearingCoach Software ter beschikking voor alle hearing healthcare professionals. Deze stelt je in de gelegenheid zelfstandig een gehoorzorgtraject uit te voeren. De voordelen van onze software zijn:
De nieuwste beoordelings- en rapportagetools: die jou helpen aan de juiste inzichten voor het opstellen van een preventief gehoorzorgprogramma.
Database management systeem: eenvoudig beheer van alle data.
Online & offline: het maakt niet uit, onze software is altijd toegankelijk. Met je eigen login heb je altijd toegang tot je data.
Zoals jij wil: mogelijkheid tot personalisatie van de rapporten met jouw logo.
Secure by Design: alle gegevens zijn beveiligd door Auth0 en IBM Cloud Security.
Wil je meer weten over onze software en de pakketten die er beschikbaar zijn? Bekijk onze webshop, hier kun je meteen het pakket bestellen dat bij jouw wensen past.
Naar de webshop

Vrijblijvend adviesgesprek?

Zoek je een totaaloplossing voor het behoud van een goed gehoor, voor jezelf en of je personeel? Laat het ons horen! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we maken een voorstel op maat van uw behoeften en wensen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.